Se taie ceapa marunt si se prajeste in doua linguri de margarina. Se curata dovleceii si se taie cubulete nu foarte mici. Se adauga peste ceapa prajit
Se taie ceapa marunt si se prajeste in doua linguri de margarina. Se curata dovleceii si se taie cubulete nu foarte mici. Se adauga peste ceapa prajita cu apa aproape cat sa-i acopere si o lingura de vegeta. Dupa ce s-au fiert se lasa la racit afara(in apa in care au fiert) si cand ajung la temperatura camerei se pun in frigider. Se prepara maioneza dintr-un ou. Se scot dovleceii fierti din frigider si se adauga maioneza si iaurtul.
Se serveste rece, cu paine prajita
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii