Pentru ca supa s-a dorit de post, nu am folosit stok/supa de carne, a fost o fiertura de legume asezonata la final cu ulei de masline kalamata, sare, fulgi de chili, bulgarasi de savoare si fistic maruntit. Daca va plac crutoanele, le puteti face voi acasa si sa le adaugati la supa asta minune, plina de nutrienti si vitamine, o supa care acum, se numara printre favorite.
Punem apa la fiert intr-o craticioara, iar intre timp ne ocupam de spanac. Il spalam sub jet de apa si rupem coditele. Ceapa, leurda, usturoiul le spalam si le taiem rondele, respectiv leurda in fasii. Cand apa clocoteste adaugam spanacul, punem craticioara pe foc, iar cand spanacul a scazut in volum adaugam ceapa, usturoiul, leurda si cartofii taiati in cuburi. Acoperim vasul cu capac si lasam sa fiarba la foc mic 20-25 minute. Dam craticioara deoparte si cu un mixer vertical pasiram bine legumele pana obtinem o supa crema fina. Punem craticioara pe foc si asezonam dupa gust cu sare si bulgarasi de savoare. Servim supa fierbinte in castronele/boluri, stropim cu ulei de masline de calitate, fistic taiat grosier sau maruntit fin la Blend-Active® Pro si pentru ca ne place picant am folosit si fulgi de chili. Sa va fie de folos!!
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii