Supa de rosii turceasca

Se incinge uleiul in oala, se adauga faina si se rumeneste un pic. Se toarna sucul de rosii, se da in clocot. Se adauga sarea, piperul, oregano si bus

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura faina
  • 1 l suc de rosii
  • 250 ml lapte
  • 1 lingurita busuioc uscat (sau o lingura busuioc proaspat
  • tocat)
  • 1 lingurita oregano uscat ( sau o lingura oregan proaspat
  • tocat)
  • sare si piper

Mod de preparare

Se incinge uleiul in oala, se adauga faina si se rumeneste un pic. Se toarna sucul de rosii, se da in clocot. Se adauga sarea, piperul, oregano si busuiocul, se da focul incet si se adauga laptele. Se lasa la foc mic inca 5 minute.
Cu cascaval ras sau cu o lingura iaurt sau smantana

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...