Bors de peste

Se fierbe apa,cam 2l,apoi se adauga ceapa tocata marunt,morcovii,ardeii.dartofii taiati cubulete si frunzele de telina taoate marunt.Se adauga orezul

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6bucati de peste
  • 1ceapa
  • 2morcovi
  • 2ardei grasi
  • 2linguri cu orez
  • frunze de telina
  • 2-3carfofi
  • 1legatura de leustean
  • bors proastat
  • 2ling de pasta de tomate

Mod de preparare

Se fierbe apa,cam 2l,apoi se adauga ceapa tocata marunt,morcovii,ardeii.dartofii taiati cubulete si frunzele de telina taoate marunt.Se adauga orezul ales si spalat bine.Se lasa sa fiarba,apoi se pune pasta de tomate dizolvata in putina apa rece.Dupa ce da cateva clocote se pune pestele curatat si taiat cubulete.Se codimenteaza cu sare si se acreste cu bors.La final se [resara verdeata tocata fin

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...