Carnea si osul se pun la fiert, in 2 litri de apa, la foc mic. Dupa 4-5 ore de fiert, se ia supa de pe foc si se inlatura grasimea de deasupra. Supa
Carnea si osul se pun la fiert, in 2 litri de apa, la foc mic. Dupa 4-5 ore de fiert, se ia supa de pe foc si se inlatura grasimea de deasupra. Supa limpede se strecoara si se pune la racit.
Aceasta supa se serveste ca baza pentru prepararea suupelor si a altor preparate.
Alte retete:
Supa de galuste
Supa crema de morcovi, cartofi si dovlecei
Supa de curcan
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti