Bulion alb

Carnea si osul se pun la fiert, in 2 litri de apa, la foc mic. Dupa 4-5 ore de fiert, se ia supa de pe foc si se inlatura grasimea de deasupra. Supa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de vaca
  • 1 os cu maduca
  • 2 l apa

Mod de preparare

Carnea si osul se pun la fiert, in 2 litri de apa, la foc mic. Dupa 4-5 ore de fiert, se ia supa de pe foc si se inlatura grasimea de deasupra. Supa limpede se strecoara si se pune la racit.


Aceasta supa se serveste ca baza pentru prepararea suupelor si a altor preparate.

Alte retete:

Supa de galuste

Supa crema de morcovi, cartofi si dovlecei

Supa de curcan

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...