Bulion alb

Carnea si osul se pun la fiert, in 2 litri de apa, la foc mic. Dupa 4-5 ore de fiert, se ia supa de pe foc si se inlatura grasimea de deasupra. Supa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de vaca
  • 1 os cu maduca
  • 2 l apa

Mod de preparare

Carnea si osul se pun la fiert, in 2 litri de apa, la foc mic. Dupa 4-5 ore de fiert, se ia supa de pe foc si se inlatura grasimea de deasupra. Supa limpede se strecoara si se pune la racit.


Aceasta supa se serveste ca baza pentru prepararea suupelor si a altor preparate.

Alte retete:

Supa de galuste

Supa crema de morcovi, cartofi si dovlecei

Supa de curcan

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...