Ciorba americana este putin ciudata pentru gusturile noastre, dar iti garantez ca merita sa o incerci. Are in ea o multime de influente ca si ingrediente, si este foarte aromata.
1. Jumatate din cantitatea de arahide se macina, restul se prajesc intr-o tigaie fara grasime. Ceapa si telina se taie inele late de 1 cm, cartofii se taie in cuburi mici.
2. Uleiul de arahide se pune intr-o tigaie la incins, se adauga legumele si se prajesc putin, iar deasupra se presara se presara arahidele macinate. Se adauga rosiile si eventual putina supa si se lasa totul putin sa fiarba. Se adauga zarzavatul si se fierbe inca 20 minute.
3. Fasolea se lasa intr-o strecuratoare sa se scurga, apoi se pune intr-o oala si se lasa 5 minute. Se condimenteaza cu sare, piper si tabasco.
4. Frunzele de coriandru se taie marunt si se amesteca in ciorba.
Deasupra se presara restul de arahide.
Ciorba americana poate fi servita cu smantana sau lapte de cocos.
Prepară rapid o salată de crudități cu maioneză, fresh și gustoasă! Descoperă rețeta perfectă pentru un...
Salată de crudități - Rețeta rapidă și gustoasăDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata