Se spala pasarea, se transeaza in bucatele potrivite si se aseaza in oala. Zarzavatul se toaca in cubulete mici si se adauga peste carne, mai putin ar
Se spala pasarea, se transeaza in bucatele potrivite si se aseaza in oala. Zarzavatul se toaca in cubulete mici si se adauga peste carne, mai putin ardeiul si rosiile. Se pune 4 l apa, capacul si se tine pe foc 45 minute. Intre timp, calim rosiile si ardeiul, fierbem separat, pe jumatate, orezul si se clateste cu apa rece. Tot separat fierbem si borsul. Dupa 45 minute, racim oala, scoatem capacul, punem din nou oala pe foc si cand incepe sa fiarba adaugam celelalte ingrediente, mai da un clocot, stingem focul, presaram verdeata.
Dupa 30 minute, cu ardei iute.
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti