Ciorba de gaina in oala sub presiune

Se spala pasarea, se transeaza in bucatele potrivite si se aseaza in oala. Zarzavatul se toaca in cubulete mici si se adauga peste carne, mai putin ar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 gaina batrana de tara
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi proaspeti
  • 1 telina potrivita
  • 1 ardei gras
  • 3 rosii
  • verdeata
  • 1 l bors
  • 2 linguri de orez.

Mod de preparare

Se spala pasarea, se transeaza in bucatele potrivite si se aseaza in oala. Zarzavatul se toaca in cubulete mici si se adauga peste carne, mai putin ardeiul si rosiile. Se pune 4 l apa, capacul si se tine pe foc 45 minute. Intre timp, calim rosiile si ardeiul, fierbem separat, pe jumatate, orezul si se clateste cu apa rece. Tot separat fierbem si borsul. Dupa 45 minute, racim oala, scoatem capacul, punem din nou oala pe foc si cand incepe sa fiarba adaugam celelalte ingrediente, mai da un clocot, stingem focul, presaram verdeata.


Dupa 30 minute, cu ardei iute.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii