Ciorba de perisoare

Se dau prin razatoare morcovii rosia si ardeiul se pun la fiert se adauga sare pentru perisoare se amesteca carnea macinata cu paine se condimenteaza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • o rosie
  • 1buc ardei gras verde
  • 500g carne macinata
  • sare piper
  • vegeta
  • patrunjel paine si un ou

Mod de preparare

Se dau prin razatoare morcovii rosia si ardeiul se pun la fiert se adauga sare pentru perisoare se amesteca carnea macinata cu paine se condimenteaza cu vegeta, piper si sare si se pune ou se amesteca cand incepe sa fiarba oala se pun perisoarele si se lasa la fiert.
Se serveste cu smantana

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de biscotti italienesti

Intr-una din zile, navigand pe IG, mi-a aparut un filmulet cu un tanar frumusel care ne arata cum se prepara foarte simplu o...

Reteta de biscotti italienesti
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca