Gulas de vita

Se toaca ceapa si usturoiul. Carnea se prajeste in ulei incins, apoi se coate din vas si se calesc ceapa si usturoiul. Se adauga din nou carnea, se p

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 750 gr carne de vita
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri boia
  • 400 ml supa
  • 1 conserva rosii
  • sare
  • piper
  • 1 jumatate lingurita chimen
  • 2 ardei grasi
  • 2 linguri smantana

Mod de preparare

Se toaca ceapa si usturoiul. Carnea se prajeste in ulei incins, apoi se coate din vas si se calesc ceapa si usturoiul. Se adauga din nou carnea, se pudreaza cu boiaua, apoi se toarna supa si se adauga rosiile. Se condimenteaza cu sare, piper si chimen. Se acopera cu un capac si se lasa la inabusit 60 de minute. Se taie in jumatate ardeii si se taie cuburi. Se adauga la gulas si se mai fierbe 30 minute. Se adauga supa sau apa, apoi smantana.


Se serveste cald, cu taietei fierti.

Alte retete culinare:

Ciorba radauteana Supa de galuste Supa de rosii

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa