Prajim in ulei carnea taiata bucati si ceapa si le diluam cu putina apa. Le fierbem acoperite cu un capac. Amestecam din cand in cand, iar cand apa s-
Prajim in ulei carnea taiata bucati si ceapa si le diluam cu putina apa. Le fierbem acoperite cu un capac. Amestecam din cand in cand, iar cand apa s-a evaporat presaram cu boia si adaugam putina apa.
Presaram cu sare si adaugam usturoiul si chimenul. Cand carnea incepe sa devina moale, adugam cartofii taiati cubulete, ardeiul, rosia, ardeiul iute, frunzele de telina, turnam supa de oase deasupra si fierbem mai departe.
Intre timp preparam un aluat tare din ou si faina si formam galuste pe care le fierbem separat in apa cu sare.
La servire punem galustele in farfurie si turnam supa deasupra.
Decoram cu frunze de telina sau patrunjel. Servim cu ardei iuti.
Dacă tot am trecut la colorate și de post, mai aduc o rețetă tare faină! Spor și poftă bună!
Pilaf cu praz si maslinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura