Gulasul este o mancare traditionala ungureasca, "adoptata" cu mare succes in Ardeal. In mod traditional se foloseste atat carne de porc, dar si de vita si pui.
Calim legumele taiate bucati in putin ulei si ceapa. Punem la fiert intr-un litru de apa fasolea uscata inmuiata in prealabil – daca folosim fasole din conserva o adaugam abia la sfarsit. Adaugam slanina si carnea. Cand carnea incepe sa se inmoaie adaugam legumele. Presaram cu sare si piper dupa gust si fierbem in continuare pana cand ingredientele devin moi. Scoatem carnea, o dezosam, o taiem cubulete si o punem inapoi in oala. Servim cu sos de usturoi si frunze de patrunjel. Se poate prepara si in ceaun.
Se serveste cald
"Rețete pentru masa de Crăciun". Pentru Crăciun am pregătit o prăjitură delicioasă, care pur și simplu se...
Reteta de prajitura cu nuca de cocos, ciocolata si visineOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj