Supa alba din carne de vaca

Se spala carnea, se curata de resturi de oase si se pune la fiert cu multa apa rece. Se spumuieste supa cand da in clocot si se continua fierberea imp

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 rasol de vaca
  • zarzavat pentru supa
  • sare
  • 200 g taitei
  • verdeata

Mod de preparare

Se spala carnea, se curata de resturi de oase si se pune la fiert cu multa apa rece. Se spumuieste supa cand da in clocot si se continua fierberea impreuna cu zarzavatul de supa spalat si curatat. Cand carnea este bine fiarta, se scoate si se serveste cu sos de hrean, iar supa se strecoara si se lasa sa fiarba cu taiteii dati in clocot separat si spalati in apa rece. Dupa douazeci de minute se sareaza supa, se presara cu verdeata tocata si se ia oala de pe foc.
Supa alba se serveste cu branza sarata alaturi si cu piper macinat deasupra.

Alte retete ciorba recomandate

Supa mazare

Supa pui

Supa de spanac

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert spirale cu halva

Au iesit tare bune ca nu m-am putut abtine si am mancat 4 bucati, seara! :D

Desert spirale cu halva
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca