Supa alba din carne de vaca

Se spala carnea, se curata de resturi de oase si se pune la fiert cu multa apa rece. Se spumuieste supa cand da in clocot si se continua fierberea imp

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 rasol de vaca
  • zarzavat pentru supa
  • sare
  • 200 g taitei
  • verdeata

Mod de preparare

Se spala carnea, se curata de resturi de oase si se pune la fiert cu multa apa rece. Se spumuieste supa cand da in clocot si se continua fierberea impreuna cu zarzavatul de supa spalat si curatat. Cand carnea este bine fiarta, se scoate si se serveste cu sos de hrean, iar supa se strecoara si se lasa sa fiarba cu taiteii dati in clocot separat si spalati in apa rece. Dupa douazeci de minute se sareaza supa, se presara cu verdeata tocata si se ia oala de pe foc.
Supa alba se serveste cu branza sarata alaturi si cu piper macinat deasupra.

Alte retete ciorba recomandate

Supa mazare

Supa pui

Supa de spanac

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...