Se spala carnea, se curata de resturi de oase si se pune la fiert cu multa apa rece. Se spumuieste supa cand da in clocot si se continua fierberea imp
Se spala carnea, se curata de resturi de oase si se pune la fiert cu multa apa rece. Se spumuieste supa cand da in clocot si se continua fierberea impreuna cu zarzavatul de supa spalat si curatat. Cand carnea este bine fiarta, se scoate si se serveste cu sos de hrean, iar supa se strecoara si se lasa sa fiarba cu taiteii dati in clocot separat si spalati in apa rece. Dupa douazeci de minute se sareaza supa, se presara cu verdeata tocata si se ia oala de pe foc.
Supa alba se serveste cu branza sarata alaturi si cu piper macinat deasupra.
Alte retete ciorba recomandate
Supa mazare
Supa pui
Supa de spanac
Au iesit tare bune ca nu m-am putut abtine si am mancat 4 bucati, seara! :D
Desert spirale cu halvaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj