Supa-crema de praz

Se curata prazul, se taie in bucatele si se inabusa in unt 10-15 minute. Se adauga faina. Se toarna 1 litru apa, sare, piper si se lasa sa fiarba la f

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 fire praz
  • 50 g unt
  • ¼ l lapte
  • 1 lingura faina
  • 100 g smintina sau cascaval ras
  • sare
  • piper
  • patratele de piine

Mod de preparare

Se curata prazul, se taie in bucatele si se inabusa in unt 10-15 minute. Se adauga faina. Se toarna 1 litru apa, sare, piper si se lasa sa fiarba la foc moale 1 ora. Se da prin sita, apasind bine ca sa treaca cit mai mult pireu

de praz. Se adauga laptele si se mai fierbe 10-15 minute Se serveste la masa cu smintina sau cu cascaval ras si patratele de piine.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tortul nostru brownie

De mult timp planuiesc cu fetita mea sa executam un tort brownie. Ne place foarte mult brownie. Am incercat brownie cu crema...

Tortul nostru brownie
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca