Puiul se spala, se transeaza in bucati si se fierbe in apa cu sare, impreuna cu telina, ceapa si cartofii, taiati marunt. Se fierbe totul, la foc mic
Puiul se spala, se transeaza in bucati si se fierbe in apa cu sare, impreuna cu telina, ceapa si cartofii, taiati marunt. Se fierbe totul, la foc mic, apoi se scot carnea si legumele din vas, se maruntesc cu un blender si se pun inapoi in zeama in care au fiert. Se adauga smantana. Partea alba a prazului se taie in rondele si se caleste in ulei amestecat cu vin si condimente.
Supa se serveste in castroane, iar deasupra se pun rondelele calite de praz.
Alte retete:
Ciorba radauteana Supa de galuste Supa de rosii
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa