Carnea se taie in bucati potrivite, se pune la fiert in 2 l de apa, se spumeaza. Cind este pe jumatate fierta, se adauga zarzavaturile taiate cubulete
Carnea se taie in bucati potrivite, se pune la fiert in 2 l de apa, se spumeaza. Cind este pe jumatate fierta, se adauga zarzavaturile taiate cubulete, varza taiata felii subtiri, ceapa tocata. Dupa ce au fiert zarzavaturile, se scot din supa, se adauga cartofii taiati sferturi.
La servire, se adauga frunze tocate de patrunjel
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti