Supa cu cascaval

Se pun in oala 25 g unt, apoi un rind de cascaval ras, unul de felii subtiri de piine veche, pina se termina materialul. Pe ultimul strat de brinza se

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 1/2 l zeama de carne sau zarzavat
  • 200g cascaval
  • 9-10 felii de franzela
  • 75g unt
  • sare

Mod de preparare

Se pun in oala 25 g unt, apoi un rind de cascaval ras, unul de felii subtiri de piine veche, pina se termina materialul. Pe ultimul strat de brinza se pun 25 g unt. Se toarna ¾ l zeama de carne sau de zarzavat si se fierbe foarte incet pina scade zeama. Se umple din nou cu restul de zeama. Se potriveste de sare. Se adauga restul de unt, se amesteca bine si se serveste.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii