Carnea de vitel se taie in cubulete marunte, se pun 200 ml apa si se fierbe pe jumatate in vas acoperit cu capac. Se adauga zarzavatul si ciupercile t
Carnea de vitel se taie in cubulete marunte, se pun 200 ml apa si se fierbe pe jumatate in vas acoperit cu capac. Se adauga zarzavatul si ciupercile taiate cubulete. Se da in clocot in continuare. La sfarsit se pune mazarea verde, se presara cu faina si se toarna smantana. Se adauga supa si se mai lasa cateva minute la fiert.
Cartofii se fierb cu coaja, se curata, se zdrobesc, se adauga oul si nucsoara. Din acest amestec se fac galuste care se fierb in supa.
Alte reteta ciorba recomandate
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Supa mazare
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa