Supa cu galuste de gris

Se freaca spuma untul cu ouale. Se adauga grisul putin cite putin (in ploaie) amestecind mereu cu lingura. Se obtine o pasta care trebuie sa aiba cons

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • supa de carne de vaca sau pasare; G a l u s t e: 2 oua
  • 1/2 lingurita unt(in lipsa untura)
  • 5-6 linguri gris
  • sare

Mod de preparare

Se freaca spuma untul cu ouale. Se adauga grisul putin cite putin (in ploaie) amestecind mereu cu lingura. Se obtine o pasta care trebuie sa aiba consistenta unei smintina groase. Se adauga sare. Dupa ce supa a fost strecurata intr-o cratita curata, se pune pe foc. La primul clocot, se ia cu o lingurita muiata in unt din pasta de gris si se da drumul in supa care trebuie sa fiarba incet. Dupa ce s-a pus toata pasta in felul aratat, se acopera cratita(dar nu de tot), lasind sa fiarba incet 10 minute. Se ia capacul si se intorc galustele usor. Se scot din cratita cu lingura de spuma, se asaza in castronul de servit incet ca sa nu se sfarime si se toarna supa peste ele.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa