Supa cu galuste din gris

Pentru supa cu galuste din gris ouale se spala sub jet de apa rece. Se separa albusurile de galbenusuri. Patrunjelul se curata, se spala si se taie marunt.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • supa de oase - 2 l
  • gris - 150 g
  • oua - 2 bucati
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • sare si piper boabe dupa gust

Mod de preparare

Pentru supa cu galuste din gris ouale se spala sub jet de apa rece. Se separa albusurile de galbenusuri. Patrunjelul se curata, se spala si se taie marunt. Supa de oase se fierbe. Galustele se prepara astfel: intr-un vas, albusurile se bat bine cu telul, se adauga galbenusurile si, putin cate putin, o parte din cantitatea de gris, pana se obtine o compozitie omogena. Se formeaza galuste cu lingurita si se pun intr-un vas cu apa clocotita si sare. in timpul fierberii, vasul se acopera cu capac si se adauga putina apa rece. Dupa fierbere, galustele se introduc in supa de oase fierbinte, la care se adauga sare si piper.

Supa cu galuste din gris se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii