Carnea, bine spalata, se pune la fiert cu apa rece. Se spumeaza, se adauga zarzavatul curatat si taiat in patru, ienibaharul si foaia de dafin. Se las
Carnea, bine spalata, se pune la fiert cu apa rece. Se spumeaza, se adauga zarzavatul curatat si taiat in patru, ienibaharul si foaia de dafin. Se lasa sa fiarba acoperit, la foc mic, o ora, se adauga sarea si se lasa sa mai fiarba doua ore. Se scoate zarzavatul, se scoate carnea care va fi intrebuintata la umplutura pentru pateuri, iar supa se srecoara si se degreseaza.
Se serveste la cesti cu pateuri cu carne
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii