Supa cu zdrente

Se bat ouale spuma cu furculita, se adauga faina putin cite putin si sarea. Se freaca cu lingura pina cind se obtine o pasta groasa ca o smintina. S

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • supa de carne de vaca sau pasare; Zdrente: 2 oua
  • 2-3 linguri faina
  • sare

Mod de preparare

Se bat ouale spuma cu furculita, se adauga faina putin cite putin si sarea.

Se freaca cu lingura pina cind se obtine o pasta groasa ca o smintina. Se pune la foc supa strecurata intr-o oala curata si cind da primul clocot se toarna pasta putin cite putin, cu ajutorul furculitei. Se acopera oala si se lasa sa dea 2-3 clocote.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...