Supa de campie

Punem carnea taiata marunt peste ceapa prajita in ulei. Asezonam cu foi de dafin, sare, piper, apoi turnam supa de carne. Cand carnea s-a inmuiat pe j

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 g carne de porc
  • 1 ceapa
  • 2 linguri de ulei
  • 250 g cartofi
  • 1 l supa de rosii (din cubulet concentrat)
  • 2 dl smantana
  • 2 oua fierte
  • ½ legatura de frunze depatrunjel
  • zeama de la ½ lamaie
  • 2 foi de dafin
  • mustar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Punem carnea taiata marunt peste ceapa prajita in ulei. Asezonam cu foi de dafin, sare, piper, apoi turnam supa de carne. Cand carnea s-a inmuiat pe jumatate, adaugam cartofii taiati cubulete. Cand s-a inmuiat si carnea si cartofii, pregatim o prajeala alba cu frunze de patrunjel. Amestecam cu smantana si imbogatim supa cu aceasta. Aromam cu mustar, zeama de lamaie, astfel incat sa devina putin acrisoara. Cand servim, turnam peste ouale fierte taiate cubulete.
Alte retete

Ciorba de fasole cu afumatura

ciorba salata

ciorba radauteana

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...