Se curata cartofii, morcovii si ceapa, se spala bine, se taie cubulete. Intr-o tigaie se pune putin ulei, se lasa sa se incinga, se adauga apoi ceapa
Se curata cartofii, morcovii si ceapa, se spala bine, se taie cubulete. Intr-o tigaie se pune putin ulei, se lasa sa se incinga, se adauga apoi ceapa taiata marunt si se lasa cateva minute sa se caleasca (pana prinde o culoare aurie). Se dauga apoi morcovii si se lasa sa se caleasca si ei putin. Se stinge totul cu 100 ml bulion si apa. Se lasa pana incepe sa fiarba si se adauga carnea de pui si cartofii. Cand e aproape gata supa se adauga dupa referinta sare sau vegeta, smantana. Se ia de pe foc si se adauga putin patrunjel taiat marunt.
Se serveste calda.
Alte retete de supa recomandate:
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii