Se curata si se taie fasii feniculul. Ceapa si usturoiul se calesc in unt topit, se presara ghimbir si se continua calirea inca 3 minute. Se adauga fe
Se curata si se taie fasii feniculul. Ceapa si usturoiul se calesc in unt topit, se presara ghimbir si se continua calirea inca 3 minute. Se adauga feniculul, cartofii si se mai calesc 7 minute, cand se adauga supa. Impreuna se fierb 15 minute, pe foc mic.
Se condimenteaza cu sare, piper, kurkuma si lichiorul de anason. Inainte de a se lua de pe foc, se introduce scoicile, se lasa sa dea un clocot si se i-a supa de pe foc.
Se serveste supa in boluri cu marar tocat deasupra.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti