Supa de gaina

Gaina se curata foarte bine, ii taiem capul, gatul, picioarele, apoi o punem intrega intr-o oala corespunzator de mare. Adaugam apa din belsug, ceapa,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 gaina
  • 2 morcovi
  • 1 nap
  • 1 gulie
  • ½ radacina de telina
  • 100 g varza
  • 250 g conopida
  • 100 g mazare
  • 1 ceapa rosie
  • 1 catel de usturoi
  • 100 g ciuperci
  • nucsoara
  • piper
  • sare
  • (fidea)

Mod de preparare

Gaina se curata foarte bine, ii taiem capul, gatul, picioarele, apoi o punem intrega intr-o oala corespunzator de mare.

Adaugam apa din belsug, ceapa, usturoiul si le fiebem incet. Daca s-a inmuiat pe jumatate adaugam zarzavatul tocat, conopida desfacuta in buchetele, ciupercile curatate si taiate in jumatati si mazarea. Apoi punem sare, pioer, putina nucsoara, si fierbem incet pe foc mic pana se inmoaie.

Din zeama scoatem 5-6 lg si fierbem in ea fideaua. Gaina fiarta se taie in bucati si se serveste pe un platou preincalzit, odata cu supa.
Alte retete

Supa de mazare cu piept de pui

Supa mazare galbena

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Risotto cu pui si legume

Risotto cu pui si legume
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii