Supa de gaina cu orez este delicioasa si nu foarte greu de preparat. Aveti nevoie de pipet de gaina, legume, condimente si verdeata.
Morcovul si prazul se curata si se pun intr-o punguta de tifon impreuna cu frunza de dafin, patrunjelul, cimbrisorul si piperul boabe. Se pune in apa punguta si carnea, se adauga cuburile de supa si se lasa la racit. Se scoate apoi punguta de tifon si se arunca. Se adauga orezul in supa, se lasa sa fiarba la foc mediu, aproximativ 10 minute. Se scot oasele de pe carne si se taie in bucati. Se adauga in supa legumele pregatite anterior si mazarea. Se lasa la fiert, acoperit cu un capac.
Supa se serveste calda.
Alte retete:
Supa cu galuste
Supa de rosii
Ciorba radauteana
Au trecut zilele toride de vara si au sosit zilele ploioase si racoroase. Ce merge mai bine decat o tocanita cu carne si...
Tocanita de legume cu carne de porcOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj