Supa de gaina cu taitei de casa

Se pune la fiert gaina, morcovii, patrunjelul, telina, ceapa si boabele de piper. Se adauga sare, iar dupa ce s-a fiert, se strecoara supa in alt vas

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 gaina
  • 3-4 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura telina
  • sare
  • piper boabe
  • taitei de casa

Mod de preparare

Se pune la fiert gaina, morcovii, patrunjelul, telina, ceapa si boabele de piper. Se adauga sare, iar dupa ce s-a fiert, se strecoara supa in alt vas si cand incepe sa fiarba se adauga taiteii de casa. Acestia se lasa la fiert 8-10 minute, apoi se presara cu patrunjel verde tocat.


Se serveste fierbinte. Alte retete culinare:

Ciorba radauteana Tocanita de pui Supa de galuste

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba cu carne de porc

Ciorba cu carne de porc
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca