Spalam gaina, o uscam si facem loc pentru umplutura cu degetele. Frecam cu sare, piper atat pe interior cat si pe exterior si punem boabele de piper i
Spalam gaina, o uscam si facem loc pentru umplutura cu degetele. Frecam cu sare, piper atat pe interior cat si pe exterior si punem boabele de piper in interiorul gainii. Inmuiem chiflele in apa si le stoarcem. Apoi adaugam ouale, ficatul macinat, sarea, piperul, maghiranul si frunzele de patrunjel. Umplem gaina cu umplutura obtinuta. Punem gaina intr-o oala si turnam apa deasupra pana o acoperim. O miscam putin cu o lingura de lemn, sa intre apa si sub ea. Curatam legumele si le adaugam la carne. Spalam bine ceapa, curatam usturoiul si le adaugam la supa. Lasam sa dea in clocot la foc mare. Apoi lasam la foc mic, indepartam spuma daca se formeaza si presaram cu sare, piper si crema de ardei. Fierbem la foc mic acoperit cu un capac pana cand ingredientele devin moi. Servim supa impreuna cu legumele, iar carnea, cu cartofi cu patrunjel si muratura.
Alte retete mancare
recomandate
Ciorba radauteana
Tocanita de cartofi cu carne
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa