Carnea de pui se pune separat la fiert. Legumele se fierb, taiate in bucati mari. Se verifica cu o furculita si se adauga carnea cand acestea sunt pe
Carnea de pui se pune separat la fiert. Legumele se fierb, taiate in bucati mari. Se verifica cu o furculita si se adauga carnea cand acestea sunt pe jumatate fierte. Se lasa la foc mic cca 20 de min. Intre timp se prepara galustele din 2 oua batute cu un praf de sare si unul de piper; se adauga grisul in ploaie, avand grija sa amestecati bine, sa nu ramana cocoloase (la 2 oua intra cca 4-5 linguri de gris), pana se obtine o pasta consisenta. Se lasa la odihnit cam 3-4 min, apoi se verifica in supa, luand compozitie cu o lingurita. Daca aceasta se imprastie in supa, se mai ingroasa compozitia cu jumatate de lingura de gris. Se formeaza apoi galustele cu ajutorul unei lingurite si se lasa sa fiarba la foc mic cam 5 min. Se potriveste de sare, se adauga verdeata.
Se serveste cu hrean proaspat ras.
Alte retete recomandate:
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii