Supa de gulii cu carne

Se taie in bucati puiul sau alta carne si se fierbe in doi litri apa cu o lingura sare. Cit timp fierbe carnea, se taie guliile in forma de taietei si

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui sau (1 kg carne de vitel sau miel)
  • 2 gulii mari
  • o lingura ulei
  • patrunjel tocat
  • 1 ou
  • 1 lingura zahar
  • sare

Mod de preparare

Se taie in bucati puiul sau alta carne si se fierbe in doi litri apa cu o lingura sare. Cit timp fierbe carnea, se taie guliile in forma de taietei si se pun intr-o cratita, cu o lingura ulei si o lingura zahar pisat, pentru a se praji inabusit, adaugind din cind in cind cite una-doua linguri supa. Guliile astfel pregatite, vor fi mai mult fierte inabusit decit prajite. La sfirsit, se adauga in supa si guliile, lasind sa mai fiarba circa 15 minute si presarind cu patrunjel tocat. Se bate oul in supiera si se drege supa.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...