Supa de maruntaie de miel

Maruntaiele de la miel se fierb, se racesc si se taie foarte marunt. Se amesteca cu sare, piper, patrunjel tocat si cepele taiate si inabusite in unt.

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • maruntaie de la un miel
  • 50 g unt
  • 2 cepe
  • 1 1/2 l zeama de carne sau oase
  • 2 oua
  • 250 g faina
  • sare
  • piper
  • 1 legatura patrunjel verde

Mod de preparare

Maruntaiele de la miel se fierb, se racesc si se taie foarte marunt. Se amesteca cu sare, piper, patrunjel tocat si cepele taiate si inabusite in unt. Se face un aluat din faina, un ou intreg si un galbenus. Se intinde aluatul, se taie patrate de 5-6 cm. Se umplu patratele cu o lingurita din compozitia de mai sus. Se lipesc marginile cu albus de ou si se pun in zeama de carne cind aceasta clocoteste. Cind sint fierte, se scot in castron si se toarna zeama deasupra. Se presara cu patrunjel verde taiat marunt.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...