Supa de pasare

Gaina se pune la fiert in apa rece cu ceapa taiata marunt. Cand face spuma, aceasta se indeparteaza si se tine pe foc mic, fara capac. Dupa ce a fier

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 gaina
  • 1 ceapa mare
  • sare
  • apa

Mod de preparare

Gaina se pune la fiert in apa rece cu ceapa taiata marunt. Cand face spuma, aceasta se indeparteaza si se tine pe foc mic, fara capac. Dupa ce a fiert, carnea se scoate, iar in supa se pot adauga taietei sau galuste.


Atat carnea cat si supa se servesc fierbinti.

Alte retete culinare:

Ciorba radauteana

Supa de galuste

Ciorba de burta

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Rulada din fleica de porc, cu carne tocata la slow cooker Crock-Pot

             O reţetă care sigur face parte din categoria...

Rulada din fleica de porc, cu carne tocata la slow cooker Crock-Pot
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca