Curatam pestele cu atentie, se despica la sira spinarii, iar capul, coada, sira spinarii se fierb in apa sarata timp de 1 ora si jumatate. Adaugam o
Curatam pestele cu atentie, se despica la sira spinarii, iar capul, coada, sira spinarii se fierb in apa sarata timp de 1 ora si jumatate.
Adaugam o ceapa rosie taiata rondele, iar dupa inca o jumatate de ora de fierbere totul se paseaza. Se pune din pe foc se adauga condimentele si bucatile de peste dezosate si fierbem foarte incet timp de 10 minute. Adaugam smantana din belsug si servim cu cateva picaturi de zeama de lamaie si rondele de lamaie.
Alte retete reteta de ciorba
Ciorba de perisoare
Ciorba radauteana
Ciorba de vacuta
Am rezistat tentațiilor dulci preparate de Timea, dar la sărături nu mă pot abține. Dacă anul trecut nu am reușit să...
Steluțe sărate a la TimeaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj