Curatam pestele cu atentie, se despica la sira spinarii, iar capul, coada, sira spinarii se fierb in apa sarata timp de 1 ora si jumatate. Adaugam o
Curatam pestele cu atentie, se despica la sira spinarii, iar capul, coada, sira spinarii se fierb in apa sarata timp de 1 ora si jumatate.
Adaugam o ceapa rosie taiata rondele, iar dupa inca o jumatate de ora de fierbere totul se paseaza. Se pune din pe foc se adauga condimentele si bucatile de peste dezosate si fierbem foarte incet timp de 10 minute. Adaugam smantana din belsug si servim cu cateva picaturi de zeama de lamaie si rondele de lamaie.
Alte retete reteta de ciorba
Ciorba de perisoare
Ciorba radauteana
Ciorba de vacuta
Aceasta prajitura am gasit-o sub numele de "Blanita mielului" in caietul vechi din care am luat-o, insa am vazut ca...
Prajitura cu aluat razuit, reteta usoara si delicioasaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa