Supa de peste

Curatam pestele cu atentie, se despica la sira spinarii, iar capul, coada, sira spinarii se fierb in apa sarata timp de 1 ora si jumatate. Adaugam o

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg crap
  • 200 ceapa rosie
  • 1 varf de cutit boia de ardei
  • sare
  • piper zdrobit
  • 4 foi de dafin
  • smantana
  • 2 rondele de lamaie
  • zeama de lamaie

Mod de preparare

Curatam pestele cu atentie, se despica la sira spinarii, iar capul, coada, sira spinarii se fierb in apa sarata timp de 1 ora si jumatate.

Adaugam o ceapa rosie taiata rondele, iar dupa inca o jumatate de ora de fierbere totul se paseaza. Se pune din pe foc se adauga condimentele si bucatile de peste dezosate si fierbem foarte incet timp de 10 minute. Adaugam smantana din belsug si servim cu cateva picaturi de zeama de lamaie si rondele de lamaie.
Alte retete reteta de ciorba

Ciorba de perisoare

Ciorba radauteana

Ciorba de vacuta

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Steluțe sărate a la Timea

Am rezistat tentațiilor dulci preparate de Timea, dar la sărături nu mă pot abține. Dacă anul trecut nu am reușit să...

Steluțe sărate a la Timea
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca