Supa de pui cu taitei

Morcovii, telina si pastarnacul se taie bastonase, patrunjelul se taie marunt iar ceapa se cresteaza in patru. Carnea se pune la fiert in apa cu sare.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr aripioare de pui
  • 100 gr morcovi
  • 50 gr pastarnac
  • 100 gr telina
  • 50 gr ceapa
  • 10 gr faina
  • 1 ou
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Morcovii, telina si pastarnacul se taie bastonase, patrunjelul se taie marunt iar ceapa se cresteaza in patru. Carnea se pune la fiert in apa cu sare. Se adauga dupa aproximativ 30 de minute, legumele. Dupa ce s-a fiert, ceapa se scoate si se arunca. Separatt, oul se amesteca impreuna cu faina, sare si piper si se formeaza un aluat tare, care se intinde pe planseta si se taie de circa 6 mm latime. Se scoate carnea din supa si se strecoara zeama in care se vor fierbe apoi taiteii.
Supa se serveste cu patrunjel verde presarat deasupra.

Alte retete:

Ciorba radauteana

Piftie de curcan

Friptura de vita la cuptor

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca