Supa de vita

Se pune carnea taiata bucatele la fiert in apa cu sare. Dupa o jumatate d eora de fierbere, se dauga legumele curatate si tocate cubulete. Separat, s

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr legume: morcovi
  • ceapa
  • pastarnac
  • telina
  • 1 kg piept de vita
  • 2 galbenusuri
  • 100 gr cascaval ras
  • 2 linguri smantana
  • 50 gr unt
  • 1 legatura patrunjel
  • sare

Mod de preparare

Se pune carnea taiata bucatele la fiert in apa cu sare. Dupa o jumatate d eora de fierbere, se dauga legumele curatate si tocate cubulete. Separat, se amesteca galbenusurile cu cascavalul, smantana, untul si uleiul. Se toarna putin cate putin din acest amestec in supa si se lasa sa mai dea intr-un clocot.


Se serveste supa fierbinte cu patrunjel tocat marunt, presarat deasupra.

Alte retete:

Tocanita de pui Friptura de vita la cuptor Ciorba radauteana

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert crema de zahar ars

Azi ne alintam cu un desert extrem de popular, apreciat in toata lumea, un desert cu gust fin de vanilie si caramel. Este...

Desert crema de zahar ars
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca