Supa de vita

Se pune carnea taiata bucatele la fiert in apa cu sare. Dupa o jumatate d eora de fierbere, se dauga legumele curatate si tocate cubulete. Separat, s

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr legume: morcovi
  • ceapa
  • pastarnac
  • telina
  • 1 kg piept de vita
  • 2 galbenusuri
  • 100 gr cascaval ras
  • 2 linguri smantana
  • 50 gr unt
  • 1 legatura patrunjel
  • sare

Mod de preparare

Se pune carnea taiata bucatele la fiert in apa cu sare. Dupa o jumatate d eora de fierbere, se dauga legumele curatate si tocate cubulete. Separat, se amesteca galbenusurile cu cascavalul, smantana, untul si uleiul. Se toarna putin cate putin din acest amestec in supa si se lasa sa mai dea intr-un clocot.


Se serveste supa fierbinte cu patrunjel tocat marunt, presarat deasupra.

Alte retete:

Tocanita de pui Friptura de vita la cuptor Ciorba radauteana

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...