Se pune carnea taiata bucatele la fiert in apa cu sare. Dupa o jumatate d eora de fierbere, se dauga legumele curatate si tocate cubulete. Separat, s
Se pune carnea taiata bucatele la fiert in apa cu sare. Dupa o jumatate d eora de fierbere, se dauga legumele curatate si tocate cubulete. Separat, se amesteca galbenusurile cu cascavalul, smantana, untul si uleiul. Se toarna putin cate putin din acest amestec in supa si se lasa sa mai dea intr-un clocot.
Se serveste supa fierbinte cu patrunjel tocat marunt, presarat deasupra.
Alte retete:
Tocanita de pui Friptura de vita la cuptor Ciorba radauteana
Azi ne alintam cu un desert extrem de popular, apreciat in toata lumea, un desert cu gust fin de vanilie si caramel. Este...
Desert crema de zahar arsOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj