Pentru supa de vita cu floricele fierbeti obisnuit o supa. Strecurati lichidul si puneti-l in alt vas pe foc mic. Intre timp, pregatiti aluat pentru o foaie de taitei.
Pentru supa de vita cu floricele fierbeti obisnuit o supa. Strecurati lichidul si puneti-l in alt vas pe foc mic. Intre timp, pregatiti aluat pentru o foaie de taitei din: 1 ou, 2 linguri cu apa calduta, faina, un virf de cutit de sare si 3-4 picaturi de otet. Intindeti aluatul si taiati-l in rondele cu un pahar mic (de tuica), apoi taiati morcovii in fisii subtiri (ca taiteii), lungi de 2 cm. Luati 1-2 fisii mici de morcovi si introduceti-le prin mijlocul formelor de aluat. Cand supa clocoteste, puneti dintr-o data toate floricelele, acoperiti si dupa 5 minute inchideti focul.
Serviti supa decorata cu patrunjel verde.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa