Pentru supa delicioasa din oase se sparg oasele cu ajutorul unui satir, s e spala bine si se pun la fiert cu apa rece si putina sare.
Pentru supa delicioasa din oase se sparg oasele cu ajutorul unui satir, s e spala bine si se pun la fiert cu apa rece si putina sare. Cand s-a format spuma, se stringe cu lingura speciala, iar dupa o ora si jumatate se adauga si zarzavatul curatat si spalat; de asemenea, boabele de piper. Dupa ce totul este bine fiert, se da oala la o parte, se lasa sa se limpezeasca si se strecoara intr-o cratita care se aseaza din nou la fiert. Cand supa incepe sa clocoteasca, se adauga taiteii. Se lasa sa dea un clocot, doua, se rastoarna supa in castron, iar pe deasupra se presara patrunjel tocat fin. Aceasta supa se poate pregati si cu galuste de gris, de creier sau de ficat.
Se serveste calda.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti