Supa delicioasa din oase

Pentru supa delicioasa din oase se sparg oasele cu ajutorul unui satir, s e spala bine si se pun la fiert cu apa rece si putina sare.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • telina
  • ceapa (1buc.)
  • patrunjel
  • piper
  • sare
  • apa (2 1/2 litri)
  • morcov (1buc.)
  • pastarnac (1buc.)
  • oase de vaca (1kg).

Mod de preparare

Pentru supa delicioasa din oase se sparg oasele cu ajutorul unui satir, s e spala bine si se pun la fiert cu apa rece si putina sare. Cand s-a format spuma, se stringe cu lingura speciala, iar dupa o ora si jumatate se adauga si zarzavatul curatat si spalat; de asemenea, boabele de piper. Dupa ce totul este bine fiert, se da oala la o parte, se lasa sa se limpezeasca si se strecoara intr-o cratita care se aseaza din nou la fiert. Cand supa incepe sa clocoteasca, se adauga taiteii. Se lasa sa dea un clocot, doua, se rastoarna supa in castron, iar pe deasupra se presara patrunjel tocat fin. Aceasta supa se poate pregati si cu galuste de gris, de creier sau de ficat.


Se serveste calda.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert chec cu banane si unt de arahide de post

Orice preparat nou, de post, ne este de mare folos. Dar cel mai mult parca simtim nevoia de ceva dulce, nu? Sau poate doar...

Desert chec cu banane si unt de arahide de post
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca