Se spala aripioarele de pui si se pun la fiert in apa rece. Spumuierea se face des, pana cand apa devine limpede. Cand incepe sa fiarba, se adauga zar
Se spala aripioarele de pui si se pun la fiert in apa rece. Spumuierea se face des, pana cand apa devine limpede. Cand incepe sa fiarba, se adauga zarzavatul tocat si se fierbe totul la foc mic pana cand zarzavatul si carnea s-au inmuiat (fiert) bine. Se adauga sare, vegeta dupa gust. La sfarsit se pune verdeata tocata marunt deasupra.
Se serveste cu piper macinat pus direct in farfurie.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti