Supa din aripioare de pui

Se spala aripioarele de pui si se pun la fiert in apa rece. Spumuierea se face des, pana cand apa devine limpede. Cand incepe sa fiarba, se adauga zar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 aripioare de pui
  • 3 morcovi
  • 1 carof
  • 1 ceapa mare
  • 1 telina
  • sare
  • vegeta
  • patrunjel verde
  • piper macinat (facultativ)

Mod de preparare

Se spala aripioarele de pui si se pun la fiert in apa rece. Spumuierea se face des, pana cand apa devine limpede. Cand incepe sa fiarba, se adauga zarzavatul tocat si se fierbe totul la foc mic pana cand zarzavatul si carnea s-au inmuiat (fiert) bine. Se adauga sare, vegeta dupa gust. La sfarsit se pune verdeata tocata marunt deasupra.


Se serveste cu piper macinat pus direct in farfurie.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu caise, visine si bezea

O combinatie ideala pentru vremea de afara!

Prajitura cu caise, visine si bezea
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii