Se tine puiul pe flacara dupa ce s-a golit de intestine si de maruntaie, se spala in multa apa rece si se pune la fiert cu multa apa. Spumuirea se fac
Se tine puiul pe flacara dupa ce s-a golit de intestine si de maruntaie, se spala in multa apa rece si se pune la fiert cu multa apa. Spumuirea se face des, iar dupa ce supa devine limpede, se adauga zarzavatul si ceapa curatate si spalate. Se fierbe totul la foc mic doua ore, dupa care se scoate puiul, se curata de oase, se pune carnea in supa, iar zarzavatul se trece prin sita. Supa se mai fierbe o jumatate de ora impreuna cu piureul de legume si cu sarea necesara. Se ia oala de pe foc si se lasa supa sa se raceasca putin.
Se serveste cu verdeata deasupra si putin piper macinat pus direct in farfurie.
retete ciorba recomandate
Ciorba radauteana
Supa de spanac
Supa de pui cu galuste
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti