Pentru supa din carne de pui cu galuste carnea se spala, se trece prin flacara si se spala. Morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul, telina si ceapa se curata, se spala si se cresteaza.
Pentru supa din carne de pui cu galuste carnea se spala, se trece prin flacara si se spala. Morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul, telina si ceapa se curata, se spala si se cresteaza. Ouale se spala sub jet de apa rece si se separa albusurile de galbenusuri. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Carnea se fierbe in 2 l de apa cu sare si se spumeaza. Se adauga ceapa, morcovi, pastarnac, patrunjel radacina, telina, cuburile MAGGI si piper boabe. Dupa fierbere, carnea si legumele se scot. Supa se strecoara. Se prepara galustile - in albusurile batute spuma se adauga treptat grisul si apoi se sareaza. Se obtine o compozitie din care se formeaza galusti. Se fierb in apa cu sare si se introduc in supa.
Supa din carne de pui cu galuste se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii