Supa din carne de vita

Se pune rasolul taiat in bucati sa fiarba cu apa rece, la foc mic. Se ia, cu grija, toata spuma, apoi se adauga legumele bine curatate si spalate. Dup

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 1/2 kg. rasol cu os cu maduva
  • 1 buc. ceapa
  • 1 buc. morcov
  • 1/2 buc. telina
  • 3 l apa
  • sare. Pentru galuste: 2 oua
  • 3-4 linguri gris

Mod de preparare

Se pune rasolul taiat in bucati sa fiarba cu apa rece, la foc mic. Se ia, cu grija, toata spuma, apoi se adauga legumele bine curatate si spalate. Dupa jumatate de ora de fierbere, se adauga sarea si se lasa in continuare vasul pe foc mic, 2 1/2 ore. Cind carnea este fiarta, se scoate rasolul si se pune in vas curat, la caldura, acoperit. Se strecoara supa, se taie morcovul si telina in 3-4 bucati mari. Pentru supa, se pregatesc galuste din 2 oua si 3-4 linguri de gris. Se separa albusurile de galbenusuri. Se bate spuma tare, se adauga galbenusurile, apoi, putin cite putin, se pune grisul. Cind supa clocoteste, se pun pe rind galustele, luind cite un sfert de lingura din compozitie. Cind toate galustele s-au ridicat deasupra, se intorc si se pune patrunjel verde tocat.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii