Supa din maruntaie de pui

Se caleste ceapa marunt, apoi se adauga zarzavaturile tocate marunt si apa. Cand incepe totul sa fiarba, se adauga maruntaiele de pui, foaia de dafin

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • maruntaie de la 2 pui
  • 1 legatura zarzavat
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita unt
  • 1 lingurita faina
  • 100 gr smantana
  • piper boabe
  • 1 foaie de dafin
  • 1 galbenus
  • sare
  • 2 l apa
  • 1 legatura patrunjel verde

Mod de preparare

Se caleste ceapa marunt, apoi se adauga zarzavaturile tocate marunt si apa. Cand incepe totul sa fiarba, se adauga maruntaiele de pui, foaia de dafin, piperul boabe si sarea. Se lasa la fiert, si se adauga spre final galbenusul amestecat cu faina si smantana.


Se mai adauga patrunjelul verde tocat presarat deasupra. Alte retete culinare:

Supa de rosii Ciorba radauteana Supa de galuste

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...