Supa din maruntaie de pui

Se caleste ceapa marunt, apoi se adauga zarzavaturile tocate marunt si apa. Cand incepe totul sa fiarba, se adauga maruntaiele de pui, foaia de dafin

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • maruntaie de la 2 pui
  • 1 legatura zarzavat
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita unt
  • 1 lingurita faina
  • 100 gr smantana
  • piper boabe
  • 1 foaie de dafin
  • 1 galbenus
  • sare
  • 2 l apa
  • 1 legatura patrunjel verde

Mod de preparare

Se caleste ceapa marunt, apoi se adauga zarzavaturile tocate marunt si apa. Cand incepe totul sa fiarba, se adauga maruntaiele de pui, foaia de dafin, piperul boabe si sarea. Se lasa la fiert, si se adauga spre final galbenusul amestecat cu faina si smantana.


Se mai adauga patrunjelul verde tocat presarat deasupra. Alte retete culinare:

Supa de rosii Ciorba radauteana Supa de galuste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Risotto cu pui si legume

Risotto cu pui si legume
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii