Supa din rasol de vaca

Rasolul se pune la fiert pe foc mic. Cand incepe se faca spuma, aceasta se indeparteaza si se adauga legumele maruntite si dupa inca o jumatate de or

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg rasol cu os cu maduva
  • 1 ceapa
  • 1 jumatate morcov
  • 1 patrunjel
  • sare
  • 2
  • 5 l apa

Mod de preparare

Rasolul se pune la fiert pe foc mic. Cand incepe se faca spuma, aceasta se indeparteaza si se adauga legumele maruntite si dupa inca o jumatate de ora de fierbere se potriveste la gust de sare. Se lasa apoi la fiert aproximativ 3 ore. Se scoate apoi rasolul si se aseaza pe o farfurie si se serveste supa cu galuste sau taietei.


Atat rasolul cat si supa se servesc fierbinti.

Alte retete culinare:

Supa de rosii cu galuste

Ciorba de burta

Ciorba radauteana

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...