Supa greceasca de fazan

Fazanul se curata, se spala, se taie bucati, apoi se pune la fiert cu in apa cu sare, piper si zarzavatul intreg. Se adauga coaja rasa de la o lamaie

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 fazan
  • 2 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 jumatate telina
  • sare
  • 6- 8 boabe de piper
  • 150 gr orez
  • 2 oua
  • zeama si coaja de la o lamaie

Mod de preparare

Fazanul se curata, se spala, se taie bucati, apoi se pune la fiert cu in apa cu sare, piper si zarzavatul intreg. Se adauga coaja rasa de la o lamaie si cand carnea incepe sa se inmoaie se pune orezul. Cand a fiert, se ia de pe foc si se adauga ouale batute, amestecate cu zeama de lamaie.


Se serveste calda.

Alte retete:

Rulada de porc Friptura de vita la cuptor Ciorba radauteana

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata

Reteta de preparare a papanasilor Un desert romanesc foarte popular, ideal pentru o masa simpla, traditionala!!!Puteti...

Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca