Se da fasolea in clocot de doua ori, apoi se muta in cucta/oala sub presiune impreuna cu ciolanul afumat si se lasa la fiert 45-50 minute. Dupa fierbe
Se da fasolea in clocot de doua ori, apoi se muta in cucta/oala sub presiune impreuna cu ciolanul afumat si se lasa la fiert 45-50 minute. Dupa fierbere, se scoate carnea de pe os si se adauga zarzavaturile taiate cubulete. Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se pun la calit in uleiul incins. Dupa calire se adauga faina si cele doua linguri de boia si se mai tin pe foc aproximativ 1 minut. Acest amestec se varsa in supa si se mai lasa la fiert pana ce aceasta se ingroasa. La sfarsit se adauga lingurita cu sos de tomate si sare dupa gust.
Delicioasaaaaaaaaaaaaaa! Deja s-a dus jumatate de tava...vai! :)))))))
Negresa cu crema de vanilie si fulgi de ciocolataOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj