Supa macelarului

Punem la fiert o oala cu apa, adaugam delicatul, sarea, ardeiul verde si restul legumelor. Curatam si taiem in fasii subtiri pe lungime (julienne) mor

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 25 dkg carne de porc macinata
  • 3 morcovi
  • 3 radacini patrunjel
  • 1 ou
  • Ceapa rosie
  • Putin ulei
  • Ardei verde
  • Frunze de patrunjel
  • Paste in forma de scoica

Mod de preparare

Punem la fiert o oala cu apa, adaugam delicatul, sarea, ardeiul verde si restul legumelor. Curatam si taiem in fasii subtiri pe lungime (julienne) morcovii si patrunjelul si ii adauagam in supa. Condimentam carnea cu delicat, piper macinat si frunze de patrunjel maruntit si o punem la foc cu ceapa rosie si uleiul. La sfarsit adaugam oul la amestec si turnam totul in supa. Fierbem incet pana legumele devin moi. Fierbem pastele separat. La servire punem pastele in farfurie si apoi turnam supa.
Alte retete culinare recomandate

Pui ciuperci

Ciuperci cuptor

Ciuperci umplute

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa