Punem la fiert o oala cu apa, adaugam delicatul, sarea, ardeiul verde si restul legumelor. Curatam si taiem in fasii subtiri pe lungime (julienne) mor
Punem la fiert o oala cu apa, adaugam delicatul, sarea, ardeiul verde si restul legumelor. Curatam si taiem in fasii subtiri pe lungime (julienne) morcovii si patrunjelul si ii adauagam in supa. Condimentam carnea cu delicat, piper macinat si frunze de patrunjel maruntit si o punem la foc cu ceapa rosie si uleiul. La sfarsit adaugam oul la amestec si turnam totul in supa. Fierbem incet pana legumele devin moi. Fierbem pastele separat. La servire punem pastele in farfurie si apoi turnam supa.
Alte retete culinare recomandate
Pui ciuperci
Ciuperci cuptor
Ciuperci umplute
Prima data am vazut acest fel de zacusca anul trecut, la Ina-bucataras dragalas si am stiut din start ca o sa-mi placa, dar...
Zacusca de macrouIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.