Supa macelarului

Punem la fiert o oala cu apa, adaugam delicatul, sarea, ardeiul verde si restul legumelor. Curatam si taiem in fasii subtiri pe lungime (julienne) mor

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 25 dkg carne de porc macinata
  • 3 morcovi
  • 3 radacini patrunjel
  • 1 ou
  • Ceapa rosie
  • Putin ulei
  • Ardei verde
  • Frunze de patrunjel
  • Paste in forma de scoica

Mod de preparare

Punem la fiert o oala cu apa, adaugam delicatul, sarea, ardeiul verde si restul legumelor. Curatam si taiem in fasii subtiri pe lungime (julienne) morcovii si patrunjelul si ii adauagam in supa. Condimentam carnea cu delicat, piper macinat si frunze de patrunjel maruntit si o punem la foc cu ceapa rosie si uleiul. La sfarsit adaugam oul la amestec si turnam totul in supa. Fierbem incet pana legumele devin moi. Fierbem pastele separat. La servire punem pastele in farfurie si apoi turnam supa.
Alte retete culinare recomandate

Pui ciuperci

Ciuperci cuptor

Ciuperci umplute

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...