Supa mixta

Taiem cartofii cubulete. Prajim in untura ceapa taiata marunt. Daca s-a prajit ceapa o luam de pe foc si adaugam praful de boia si o diluam cu putina

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500-600 gr cartofi
  • 2 cepe rosii
  • 100 gr slanina afumata
  • 1 lingura untura de porc
  • 2 linguri boia
  • 1 lingura delicat
  • 2-3 rosii
  • 2 bucati ardei verzi
  • 1 bucata ardei iute
  • 2 oua
  • 200 gr faina
  • piper negru macinat
  • 1 legatura frunze de patrunjel

Mod de preparare

Taiem cartofii cubulete.

Prajim in untura ceapa taiata marunt. Daca s-a prajit ceapa o luam de pe foc si adaugam praful de boia si o diluam cu putina apa.

O punem inapoi pe foc si adaugam cartofii, amestecam, diluam cu apa si presaram cu sare si piper.

Intre timp taiem cubulete rosiile, feliem ardeii si le adaugam la supa, fierbem 2-3 minute fara capac, apoi acoperim oala.

Intre timp preparam aluatul cu ouale, faina si putina apa. Framantam bine si ungem marginile cu untura, taiem aluatul in forma de taitei.

Ii punem in supa in timp ce da in clocot si fierbem supa pana e gata.
Pofta buna!

Va recomandam si alte mancaruri:

Salata de cruditati cu smantana

Sparanghel alb cu muschi crocant si sos

Pui cu mazare si morcovi in sos de smantana

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pulpe de pui cu ciuperci

Pulpe de pui cu ciuperci
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca