Se taie legumele cubulete cam de 1/2-1 cm (cartofii mai mari cam de 1 1/2 cm), se pune untul intr-o cratita, se adauga ceapa, morcovul, patrunjelul (
Se taie legumele cubulete cam de 1/2-1 cm (cartofii mai mari cam de 1 1/2 cm), se pune untul intr-o cratita, se adauga ceapa, morcovul, patrunjelul (telina) si se soteaza putin pana ceapa devine translucida. Se adauga cuburile knorr presarate peste legume , sare, piper dupa gust si apa calaie cat sa acopere legumele cam 3-4 cm. Se lasa la foc mic pana legumele sunt aproape facute, se adauga apoi mazarea, porumbul, (broccoli, conopida) si se lasa inca vreo 5 min pana toate legumele sunt fierte. Se ia de pe foc si se adauga smantana.
Daca se doreste, se adauga carne de pui (e foarte, foarte buna si cu macrou afumat).
Reteta aceasta este extrem de simpla, este f usor de preparat, se pot folosi orice legume pe care le aveti in frigider, cat de putine sau cat de multe dar cu cat mai multe cu atat supa este mai atractiva si mai delicioasa si va garantez ca copiii o vor papa toata!
Reteta pentru picnic Acest desert atat de simplu de facut este foarte delicios. Aroma de portocale se potriveste atat de...
Desert friganele dulci cu aroma de portocale si gem de caisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura