Supa Toscana (italiana)

Se taie cepele mici si se pun la prajit in ulei intr-o oala midie-mare pana se sticleste. Se curata carnatii de coaja (pielita) si se pun toti 3 la pr

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 cepe mari
  • 4 catei de usturoi
  • 1 carnat italian iute
  • 1 carnat italian normal
  • 1 carnat afumat cu usturoi
  • 9-10 cartofi noi
  • 1 cutie frisca lichida mica(473 ml)
  • 2 conserve de zeama de pui)
  • 1 frunza de Kale

Mod de preparare

Se taie cepele mici si se pun la prajit in ulei intr-o oala midie-mare pana se sticleste. Se curata carnatii de coaja (pielita) si se pun toti 3 la prajit peste ceapa. Apoi se zdrobeste usturoiul si se pune peste carnati. Se prajesc toate impreuna pana sunt bine prajite, dupa ce s-au rumenit bine se adauga cele 2 conserve de zeama de pui si inca vreo 2-3 cani de apa dupa care se pun cartofii taiat rondele. Se lasa la fiert si cand sunt gata se pune 3/4 din cutia cu frisca lichida si frunza de kale taiata mic. Se mai lasa vreo 3 min pe foc si apoi se stinge.
Se serveste calda cu paine.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu ovaz si nectarine

O super prajitura aromata si gustoasa!

Prajitura cu ovaz si nectarine
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca