Dragi prieteni ai Culinar.ro,
Iata ca a sosit momentul mult asteptat de catre voi, si anume anuntarea retetelor castigatoare din cadrul concursului Bunatati de toamna.
Ne-am bucurat sa vedem cate retete frumoase ati inscris in concurs, toate gustoase, hranitoare si apetisante, iar dintre cele care au respectat tema si regulamentul concursului si cele care au impresionat cel mai mult juriul, sunt urmatoarele:
Premiul 1 - Dovleac umplut cu legume
Premiul 2 - Gem de gutui
Premiul 3 - Legume cu sos bolognese
Multumim tuturor celor care au inscris retete minunate si felicitam castigatorii concursului!
Va asteptam cu noi retete si idei culinare, iar pana la o noua editie a concursului, va transmitem toate cele bune si spor la gatit!
*******************************************************************************
Dragi prieteni ai Culinar.ro,
Dupa ce ne-ati dovedit cat sunteti de harnici si inventivi la ultima editie a concursului nostru culinar, a venit vremea unui nou concurs cu tematica de sezon.
De data asta avem o tema de sezon foarte generoasa: Bunatati de toamna.
Deliciile acestui sezon sunt combinatii felurite de fructe sau legume, in supe, ciorbe si mancaruri gustoase si aromate, dar si in placinte, prajituri variate cu mere, nuci, prune, struguri sau dovleac - intr-un cuvant, bunatati de toamna.
Va invitam cu drag ca, in perioada 10 octombrie - 11 noiembrie, sa inscrieti in contul vostru din site-ul Culinar.ro cel putin 2 retete cu ingrediente de toamna.
Cele mai apreciate retete cu ingrediente de toamna ale unui utilizator vor fi rasplatite cu premii frumoase si utile, care abia asteapta sa isi gaseasca loc in bucataria voastra.
Premiul 1 - Masina de tocat carne Tefal, 1400W, 2 site de tocat, cutit cu functie de maruntire, accesoriu pentru carnati
Premiul 2 - Tocator Tefal Moulinette MQ723138, 500W, 4 lame, 0.5L, Alb
Premiul3 - Tigaie Tefal Sensorielle, 26 cm
Conditii de participare la concurs:
- respectarea temei; inscrierea a cel putin 2 retete specifice anotimpului toamna (participa la concurs toti utilizatorii care inscriu doua sau mai multe retete pe tema data)
- ilustrarea retetei cu cel putin o fotografie
Desemnarea castigatorilor se va realiza prin jurizarea retetelor de echipa Culinar.ro.
Criteriile de jurizare vor fi: explicarea pas cu pas a pregatirii retetelor, aspectul preparatelor, originalitatea imbinarii ingredientelor.
Castigatorii vor fi anuntati pe 12 noiembrie 2018.
Asteptam cu drag retetele voastre si va uram mult succes!
****************************************************
Pasii pentru a inscrie o reteta in contul de utilizator de pe Culinar.ro sunt:
1. va autentificati in contul de utilizator Culinar.ro
2. accesati sectiunea "Retete culinare"
3. apasati butonul " Adauga reteta"
4. completati campurile formularului de reteta
5. apasati butonul "Salveaza reteta"
Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presata• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaO altă variantă a salatei orientale, adaptată după gustul nostru și ce am găsit prin frigider/cămară. Este o reteta...
Salata de cartofiDelicioasa si usor de preparat! Pofta buna!
Pizza cu baby spanac si galbiori muratiBlatul 1 6 albusuri se bat foarte bine spuma cu 200 grame zahar, se adauga 250 gr nuci taiate marunt ( nu macinate!) apoi 2...
Regina MariaPunch-ul o bautura servita in general la petreceri. Numele bauturii provine lin limba Sanskrita si inseamna cinci. Cinci,...
Punch cu Piersici - Reteta videoSe pune pe foc zaharul cu apa si margarina, se amesteca tot timpul, pina se topeste zaharul. Se da putin la o parte, apoi se...
Ciocolata albaDe departe cea mai buna, cea mai parfumata, cea mai iubita dulceata!
Dulceata de trandafiriIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii