Dragi prieteni ai Culinar.ro,
Iata ca a sosit momentul mult asteptat de catre voi, si anume anuntarea retetelor castigatoare din cadrul concursului Bunatati de toamna.
Ne-am bucurat sa vedem cate retete frumoase ati inscris in concurs, toate gustoase, hranitoare si apetisante, iar dintre cele care au respectat tema si regulamentul concursului si cele care au impresionat cel mai mult juriul, sunt urmatoarele:
Premiul 1 - Dovleac umplut cu legume
Premiul 2 - Gem de gutui
Premiul 3 - Legume cu sos bolognese
Multumim tuturor celor care au inscris retete minunate si felicitam castigatorii concursului!
Va asteptam cu noi retete si idei culinare, iar pana la o noua editie a concursului, va transmitem toate cele bune si spor la gatit!
*******************************************************************************
Dragi prieteni ai Culinar.ro,
Dupa ce ne-ati dovedit cat sunteti de harnici si inventivi la ultima editie a concursului nostru culinar, a venit vremea unui nou concurs cu tematica de sezon.
De data asta avem o tema de sezon foarte generoasa: Bunatati de toamna.
Deliciile acestui sezon sunt combinatii felurite de fructe sau legume, in supe, ciorbe si mancaruri gustoase si aromate, dar si in placinte, prajituri variate cu mere, nuci, prune, struguri sau dovleac - intr-un cuvant, bunatati de toamna.
Va invitam cu drag ca, in perioada 10 octombrie - 11 noiembrie, sa inscrieti in contul vostru din site-ul Culinar.ro cel putin 2 retete cu ingrediente de toamna.
Cele mai apreciate retete cu ingrediente de toamna ale unui utilizator vor fi rasplatite cu premii frumoase si utile, care abia asteapta sa isi gaseasca loc in bucataria voastra.
Premiul 1 - Masina de tocat carne Tefal, 1400W, 2 site de tocat, cutit cu functie de maruntire, accesoriu pentru carnati
Premiul 2 - Tocator Tefal Moulinette MQ723138, 500W, 4 lame, 0.5L, Alb
Premiul3 - Tigaie Tefal Sensorielle, 26 cm
Conditii de participare la concurs:
- respectarea temei; inscrierea a cel putin 2 retete specifice anotimpului toamna (participa la concurs toti utilizatorii care inscriu doua sau mai multe retete pe tema data)
- ilustrarea retetei cu cel putin o fotografie
Desemnarea castigatorilor se va realiza prin jurizarea retetelor de echipa Culinar.ro.
Criteriile de jurizare vor fi: explicarea pas cu pas a pregatirii retetelor, aspectul preparatelor, originalitatea imbinarii ingredientelor.
Castigatorii vor fi anuntati pe 12 noiembrie 2018.
Asteptam cu drag retetele voastre si va uram mult succes!
****************************************************
Pasii pentru a inscrie o reteta in contul de utilizator de pe Culinar.ro sunt:
1. va autentificati in contul de utilizator Culinar.ro
2. accesati sectiunea "Retete culinare"
3. apasati butonul " Adauga reteta"
4. completati campurile formularului de reteta
5. apasati butonul "Salveaza reteta"
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleacCiorba de fasole in bol de paine este o metoda ingenioasa de a prezenta ciorba. Dar in esenta ciorba de fasole cu costita...
Ciorba de fasole in bol de paineEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiDeliciu!
Galete umplute cu crema de ciocolata alba cu cocosO supa satioasa de dovleac e reteta perfecta pentru ultima zi de septembrie!
Supa crema de dovleacIn timpul saptamanii cand nu avem foarte mult timp liber pentru gatit, putem apela la preparate rapide chiar daca folosim si...
Mancare de fasole boabe cu suncaDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii